marți, 22 mai 2018

Pagină de producție: Preferințe de imprimare: Offset vs. Gravure


1.În rândul respondenților la cel mai recent raport de referință privind vârsta de catalog a tipăririi și producției (ediția din octombrie 2000), 83% au tipărit cataloagele prin litografie offset; 10% utilizate pentru imprimarea prin rotogravură, iar 6% au folosit ambele. Să ne uităm la modul în care cele două metode de tipărire se află pe mai multe fronturi. Planificarea presei și consumul de hârtie În imprimarea offset, placa nu vine în contact cu hârtia. În schimb, transferă imaginea pe o pătură intermediară de cauciuc care contactează hârtia și imprimă imaginea. Compensarea imaginii pe pătură permite transferul mai complet al cernelei pe suprafața hârtiei. Două prese comune de tip offset sunt M1000 de la Harris-Heidelberg, care imprimă simultan 32 de pagini standard și M3000, care imprimă 48 de pagini standard. Rolele de hârtie pentru presele offset nu pot depăși 56 ". Înălțimea paginii este determinată de cutoff-ul fix sau circumferința cilindrului de presare. Un formular de tip offset este de două pagini înălțime de patru laturi pentru o presă M1000 și două pagini cu o lățime de șase pagini pentru o presă M3000.
 
2.Unul dezavantaj pentru imprimarea gravurei este reproducerea lucrărilor cu linie fină sau litere mici. Forma de diamant a punctelor de gravare nu se ocupă de litere mici, creând un tip zimțit, în timp ce structura rotundă a offset-urilor manipulează bine liniile fine. Tipul Serif cu marginile subțiri poate părea grav cu gravură și netedă, cu o compensare, dar tehnologia reduce gradul de zgomot al tipului din prima.
 
3.Pe o apăsare gravură, o carte de pagini mai mare poate fi tipărită într-o singură operație de tipărire cu o singură apăsare pregătită, în timp ce offsetul va impune ca o carte să fie tipărită ca un număr de formulare de presă cu mai multe prelucrări de manevră și presă. De exemplu, o carte de 96 de pagini ar necesita două formulare de presă M3000 de 48 de pagini de tip offset, furnizând patru semnături de 24 de pagini. O alertă de presă pentru gravură ar necesita un formular de presă și ar furniza 96 de pagini ca trei semnături de 32 de pagini sau două semnături de 48 de pagini

4.De exemplu, puteți produce un catalog de 76 de pagini pe offset ca trei formulare de 24 de pagini și o copertă de patru pagini. În gravură poate fi produsă ca două exemplare de 36 de pagini cu o capacitate de patru pagini. În afară de economiile de tipărire, acest lucru ar putea elimina un buzunar în legătorie, economisind aproximativ 1 $ / M- $ 1.20 / M cataloage tipărite.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu